January 11, 2012

Ελπιδοφόρο το 2012

Με πολύ χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνω ότι σήμερα 'παρέλασαν' από το σχολείο μας πλήθος τεχνικών και εμπειρογνωμόνων για τα διάφορα θέματα που μας απασχολούν εδώ και μήνες:
  • σιδεράς (θέλει σίδερα για να γομωθεί η εστία στη γη και να μη φύγει από εκεί εις τον αιώνα τον άπαντα) - βέβαια αυτό θέτει νέο ζητούμενο, αλλά με το σύλλογο τόσο δραστήριο δε φοβάμαι τίποτα!
  • τεχνικός δικτύου (έδωσε προσφορά σε λογικά πλαίσια και φαίνεται ότι θα ολοκληρώσει την καλωδίωση του δικτύου)
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ!!! (ήμουνα παρούσα στην αυτοψία του και μου φαίνεται άξιος) - θα βιδώσει πολύμπριζα ασφαλείας 4 θέσεων (με φωτεινό διακόπτη) για κάθε θέση εργασίας και φυσικά θα συνδέσει τις κουζίνες σε νέα γραμμή ικανή να σηκώσει το φόρτο της λειτουργίας των συσκευών
  • μέλος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου με τον αντιδήμαρχο για την εκτίμηση μιας ρωγμής στον τοίχο της αίθουσας πληροφορικής - δεν τίθεται θέμα στατικότητας, είπε ο ένας. Θα το επιδιορθώσουν (το πότε μπορεί να είναι ένα θέμα... αφού είναι σε φάση παραγγελείας υλικών)
  • βαφέας (ήρθε και είδε την αίθουσα πληροφορικής, τον ενημέρωσα για την επισκευή της ρωγμής και θα περιμένει να τελειώσει αυτό το μερεμέτι)
 Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου ικανοποίηση για την εντατικότατη κινητοποίηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Εγώ έχω συνεργαστεί άψογα με τον Κυριάκο (μου διαφεύγει το επίθετο) και την Αλεξάνδρα Καμπουράκη και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Όσο για τους εθελοντές του ΕΛ/ΛΑΚ, με σημερινό email δηλώνουν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν στο προγραμματιστικό κομμάτι του δικτύου (για το τεχνικό έχουν κάνει και αυτοί τις κινήσεις τους προς το δήμο). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, έχουν θέσει την υλοποίηση του εργαστηρίου στο σχολείο μας σε πρώτη προτεραιότητα σε σχέση με άλλα θέματα που τρέχουν αυτή την στιγμή.

Να ελπίζω όσο ζω; Σίγουρα ΝΑΙ!




2 comments:

  1. Μαρία. you've just made my day!
    Αυτό πρέπει να δώσει δύναμη σε όλους μας γιατί δείχνει ότι η ομαδική και συντονισμένη δουλειά έχει ΠΑΝΤΑ αποτέλεσμα.
    Μπράβο και πάλι μπράβο στον Σύλλογο του σχολείου!

    ReplyDelete
  2. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για τις αξιόλογες προσπάθειες...
    Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε συνέχεια επικοινωνίας που είχα με άτομο που εργάζεται στον Δήμο, υπάρχει μία τηλεφωνική γραμμή Καλώντας στο 15195 μπορεί το σχολείο ή ο πολίτης να δώσει την εντολή του είτε αφορά καθαριότητα, πράσινο ή τεχνικής φύσης πρόβλημα.Το ίδιο μεσημέρι η εντολή πηγαίνει στην αρμόδια υπηρεσία και δρομολογείται το συντομότερο δυνατό.
    καλημέρα σε όλους και καλή συνέχεια

    ReplyDelete