November 14, 2011

Αξίζει να το διαβάσετε!

Διάβασα μόλις δύο εξαιρετικά κείμενα και ομολογώ ότι δάκρυα κύλησαν στο τέλος χωρίς να ξέρω το γιατί....διαβάστε το και στείλτε το και αν θέλετε και παραπέρα, να το πάρει ο αέρας και να το πάει πιο μακριά, να το διαβάσουν και άλλοι, η σιωπηρή πλειοψηφία....

https://espressocroquant.wordpress.com/2011/04/06/%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1/

και μετά

http://www.kokkinikarta.gr/plagiari/articles/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CF%89

2 comments:

  1. Εξαιρετικό! Εντός η εκτός Ελλαδος: good vs evil, yin & yan, παράδεισος & κόλαση was always the case. As we grow older we appreciate little things. Their sum is our lives. Μια στιγμή μια ζωή. Aς την ζήσει ο καθένας όπως αυτός θέλει. Ο ανόητος ανόητα, ο κατηφης με κατηφεια, ο πονηρός πονηρά. Εμείς ας προσπαθήσουμε να την ζήσουμε με καλοσύνη, με ευγένεια με ήθος και ίσως στο τέλος φύγουμε νικητές. Τον δρόμο πιστεύω θα τον δούνε όλοι! Λίγοι θα τον καταλάβουν και ακόμη λιγότεροι θα τον ακολουθήσουν!

    ReplyDelete
  2. Καταρχήν, να καλωσορίσω τον Άκη στην παρέα μας!
    Το ήξερα ότι μας παρακολουθείς, αλλά το να γράφεις είναι ακόμα πιο σημαντικό.
    Εγώ γέρνω προς την άποψη 'δε φεύγω', νομίζω από συναισθηματισμό, φόβο και γιατί δεν έχω μάθει να τολμώ τόσο μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου. Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα.
    Κι εγώ πιστεύω στα απλά, καθημερινά που κάνουν τη ζωή μας όμορφη. Ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το σύνδεσμο

    http://blogs.sch.gr/goutas/2011/11/12/απόδραση-από-το-γεντί-κουλέ/

    στο ιστολόγιο του Θοδωρή. Όπως και η δική σας διοργάνωση Κ5000, έτσι και αυτή από το Βike Respect δείχνουν ότι πνέει κι ένα 'άλλο' αεράκι σ'αυτή τη χώρα που τόσο αγαπάμε και μισούμε.

    ReplyDelete