November 6, 2011

5η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ



Μπράβο στην Νικολέτα Παναγιωτίδου, στην Νικολέτα Στέφα, στην Λένια Αραμπατζή, στην Εβελίνα Στόγιου, στην Λίλα Κανέλλη, στην Φαίδρα Παπαγιάννη, στον Γιάννη Παπατριανταφύλλου και στον Γιώργο Φωστέρη! Αν τυχόν ξεχνάω κανέναν, παρακαλώ ενημερώστε με για να προστεθεί.





Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της σημερινής πολύ όμορφης μέρας, που ήταν από τις καλύτερες διοργανώσεις του θεσμού. Καλός καιρός, πολλές οικογένειες, χαμόγελα, αστεία και δραστηριότητες από εθελοντές, μέσα στη Φύση. Άκουσαμε πολλά-πολλά 'ευχαριστούμε' και 'θαξανάρθουμε'.Στους γυμναστές, δασκάλους και προσωπικό του Αρσακείου, στους κεφάτους μαθητές του που στελέχωσαν σταθμούς και φρόντισαν για την καθαριότητατης διαδρομής, στην εξαιρετική ομάδα της Happy Mountain,στους...τοξοβόλους της PXP, στον πάντοτε κεφάτο Δάσκαλο Κώστα Μαντζάρα και τους μαθητές του, στην Καλλιστώ και τους χορηγούς μας, στους καταπληκτικούς "νεράιδα" και "μανιτάρι" των Ανεμοσκορπισμάτων, στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, στους νέους Αμερικανούς φοιτητές του ΑCT που βοήθησαν στον αγώνα τρεξίματος, στους γείτονες της Περιβαλλοντικής Ελαιώνων, στον καταπληκτικό γραφίστα μας Θωμά Γκινούδη, στην εξαιρετική ομάδα Ναυαγοσωστών, στο αυτοκίνητο που μας παρείχε η Skoda Εσκιάδης , στους φιλικούς υπαλλήλους του Δασαρχείου, στην υποστήριξη της Τροχαίας, στην υποστήριξη των ραδιοφωνικών σταθμών και ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και μη, στον Αλέξη, στον Άκη, στη Φρόσω, στην Αλεξάνδρα, στη Χριστίνα, στο Γιώργο,στον Αποστόλη, στη Βάσω, στον Κωνσταντίνο, στη Λιάνα, στην Laura, στην Ελένη και στις οικογένειές μας, ευχαριστούμε, μπράβο και ραντεβού το Μάιο!

3 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες!!!!! Μία ακόμη πραγματικά ωραία πεζοπορία με καλό καιρό και ωραίες δραστηριότητες!!!! Σίγουρα να το ξανακάνουμε !!!
    Ευχαριστούμε πολύ Άκη και Φρόσω!!!!

    ReplyDelete
  2. Συγχαρητήρια και από εμένα . Ένα έχω να πω τα παιδιά γύρισαν κατενθουσιασμένα.
    Ένα μεγάλο μπράβο και στη Φρόσσω που επέμενε για τη συμμετοχη

    ReplyDelete
  3. Μακάρι την Ανοιξη να είναι όλη η τάξη μας εκεί!
    Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θα τα μεταφέρω στον άντρα μου γιατί αυτός αξίζει τα συγχαρητήρια!
    Χαίρομαι πολύ που πάνω απ'όλα άρεσε στα παιδάκια μας!

    ReplyDelete