October 21, 2011

Christmas bazaar!!!

Σε συνέχεια μίας κουβέντας που είχαμε χθες με την Φρόσω Παπαγιάννη, για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που απ΄ότι πληροφορηθήκαμε θα την διοργανώσει η πρώτη Δημοτικού, είπαμε μήπως θα ήταν καλή ιδέα να προχωρήσουμε και στην διοργάνωση ενός Bazzar Χριστουγεννιάτικου στο χώρο του σχολείου μας.
Πολλές μανούλες ή μπαμπάδες θα μπορούσαμε να φτιάξουμε εδέσματα, κατασκευές, κάρτες ή οτιδήποτε είναι εύκολο και χρήσιμο στον καθένα και να δημιουργήσουμε ένα παζάρι όπου θα καλέσουμε φίλους, συγγενείς και γνωστούς, και να κάνουμε μία μικρή γιορτούλα, για να περάσουμε όμορφα και εμείς αλλά και να συγκεντρώσουμε χρήματα από την πώληση αυτών των homemade ειδών.
Τι λέτε ???
Ας ξεκινήσουμε από μία άτυπη ψηφοφορία εδώ στο δικό μας forum και στην συνέχεια προχωρούμε και στους υπόλοιπους!!!

6 comments:

  1. Δήμητρα,
    εγώ το βρίσκω μια σούπερ ιδέα και για τα παιδιά και για τους μεγάλους. Νομίζω ότι ο καθένας μας θα έχει μια "σπεσιαλιτέ" που θα μπορούσε να την μοιραστεί με τους υπόλοιπους ή κάτι σε κατασκευή που θα μπορούσε να ενδιαφέρει κάποιον άλλο.
    Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα παιδάκια μας θα περάσουν ένα ωραίο απόγευμα αλλά και εμείς οι μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να κάνουμε κάτι καλό για την τάξη και το σχολείο μας.
    Είμαι μέσα και θα αρχίσω ήδη να σκέφτομαι ιδιαίτερες συνταγές για να σας εντυπωσιάσω και να θέλετε να δοκιμάσετε το homemade έδεσμα μου!!!!

    ReplyDelete
  2. Είμαι μέσα αλλά να συνεννοηθούμε με τα άλλα τμήματα για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις

    ReplyDelete
  3. Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα Καμπουράκη την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και μας ενημέρωσε ότι θα μαζέψει τους γονείς της Α Δημοτικού για να μας ενημερώσει γενικά για το σχολείο και μας είπε ότι τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και το θέμα του Bazaar.
    Καλό θα ήταν λοιπόν όποιος έχει κάποια ιδέα να ειπωθεί εκείνη την μέρα.

    ReplyDelete
  4. Στη Χριστουγενειάτικη γιορτή του νηπειαγωγείου, όταν η Κατερίνα μου πήγαινε προνήπια, η κυρία τους έφτιαξε μαζί με τα παιδιά φαναράκια, τα οποία κρατούσαν τα παιδιά. Ήταν ο χειμώνας της 'αλησμόνητης' γρίππης και λόγω έλλειψης χρόνου η κυρία Ελισσάβετ πρότεινε μια λητή γιορτή στην αυλή, κατά τις έξι που σουρούπωνε. Τα παιδιά είπαν τραγουδάκια και σύντομα ποιήματα και στο τέλος ήρθε και ο Αη Βασίλης! (ο παππούς της Κατερίνας). Εμείς οι γονείς είχαμε φτιάξει από κάποιο κέρασμα. Πολύ ωραία!
    Γιατί τα έγραψα όλα αυτά; Μήπως να κάναμε με τα παιδιά φαναράκια; Ή μήπως τα παραλέω;

    ReplyDelete
  5. Εκτιμώ ότι όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες από όλους μας και τις συζυτάμε... γιατί όχι να φτιάξουμε και κάτι με τα παιδιά μας......αλλά που είναι οι υπόλοιποι??? οεοοοοοοοο!!!!!!νιώθω ότι 3-4 άτομα που μάλλον συμφωνούμε σε βασικά πλαίσια μιλάμε μεταξύ μας.....φυσικά και αυτό είναι πολύ καλό αλλά απόφαση δεν παίρνουμε .....
    Λοιπόν άντε να μαζευτούμε λίγο να δουλέψουμε....

    ReplyDelete
  6. εγω πάντως έχω αρχίσει να καταπιάνομαι με το origami και φτιάχνω ήδη κάποια χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία θα μπορούσαμε να τα φτιάξουμε και σε μικρές ομαδούλες με παιδιά.
    στο μυαλό μου βέβαια το ιδανικό θα ήταν να μπορέσουμε να μαζέψουμε και κάποιο ποσό για την τάξη. Αν κάποιος έχεις πάει στο Γερμανικό στη γιορτή Oktober Fest θα καταλάβει τι θέλω να πω.
    εεεεεεεεεεεεεεεεε, ακούει κανείς εκεί έξω;;;;;;

    ReplyDelete