March 10, 2013

Control before you Enter



Μπορεί η επίσημη Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου να έχει περάσει εδώ και ένα μήνα, όμως οι δράσεις που  διοργανώνονται στα πλαίσια αυτής δεν περιορίζονται μόνο σε αυτή.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα "Λίτσα Φωκίδη" του νέου Δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη, πραγματοποιείται ημερίδα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" και τίτλο "Control before you Enter". Την ημερίδα διοργανώνει ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για το σχολείο μας δεν είναι μόνο ότι η ΣΤ' τάξη προσκλήθηκε για την παρακολουθήσει, αλλά ότι συμμετέχουμε με παρουσίαση της αφίσας που δημιούργησαν τα παιδιά του τμήματος Ε'-ΣΤ' του ολοήμερου με θέμα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας στον κόσμο του Διαδικτύου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα στον ιστότοπο που δημιουργήθηκε ειδικά για την ημερίδα και παρακολουθήστε ζωντανά από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

1 comment:

  1. Τυχερά τα παιδιά που σε έχουν δασκάλα!
    Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σας στην παρουσίαση της αφίσας σας!

    ReplyDelete