December 1, 2011

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΨΕΙΡΕΣ!!

Εχθές το μεσημέρι μετά την επιστροφή της κόρης μου από το σχολείο αντιλήφθηκα ότι ξυνόταν έντονα στο κεφάλι της πράγμα που δεν συμβαίνει συνήθως! Καθώς λοιπόν είμαι πάντα καχύποπτη για τυχόν εμφάνιση των ανεπιθύμητων ζωυφίων, την έψαξα και δεν άργησα να καταλάβω ότι δυστυχώς μας "επισκέφτηκαν"!! Σήμερα κιόλας λοιπόν θα ξεκινήσουμε την θεραπεία για να μην υπάρχει εξάπλωση σε άλλα μέλη της οικογένειας αλλά και του σχολείου αν και πιστεύω ότι και θα υπάρχουν και άλλα κεφαλάκια με τους ίδιους επισκέπτες! Δεν χρειάζεται πανικός βέβαια! Είναι ένα φαινόμενο που δεν θα πάψει να υπάρχει, αρκεί η αντιμετώπιση να είναι έγκαιρη। Ψάξτε καλύτερα τα παιδάκια σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως! Αυτό που πρέπει να πω όμως, είναι ότι κυρίως τα κορίτσια είναι επιρρεπή στις ψείρες όποτε μανούλες των αγοριών μην ανησυχείτε αν και για καλό και για κακό κάντε έναν έλεγχο!!
Καλή επιτυχία

2 comments:

  1. Και η δικιά μου ψιλοξύνεται αλλά δεν εντόπισα προς το παρόν κάτι. Για καλό και για κακό όμως θα κάνω ένα προληπτικό "ντου" το σαββατοκύριακο!

    Welcome to the "posting" club Christina!

    ReplyDelete
  2. Μαμάδες, συμβουλέψτε λίγο τα παιδάκια σας να αποφεύγουν να ακουμπάνε τα κεφαλάκια τους μεταξύ τους και να μη μοιράζονται σκουφάκια, καπέλα κ.λ.π.
    Και να μην κάθονται στις ίδιες καρέκλες δυο-δυο! Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο, αλλά στην αίθουσα των υπολογιστών έχουμε κάποιες καρέκλες γραφείου που πολλά παιδάκια διεκδηκούν. Προκειμένου να καθήσουν, κάθονται δυο μαζί και τα κεφαλάκια τους είναι κολλημένα μαλλί με μαλλί! Εγώ τους λέω να χωρίζουν, δεν μπορώ όμως να τους πω ότι το λέω για τις ψείρες...

    ReplyDelete