December 22, 2011

Μπράβο στους γονείς του Α1 & Α2

Μπράβο μαμάδες και ... μπαμπάδες του Α1 και Α2!

Ο μπουφές που διοργανώθηκε σήμερα απο τους γονείς των 2 τμημάτων της πρώτης δημοτικού δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ένα catering κάποιου ζαχαροπλαστείου. 
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ήταν εξαιρετικός και το σημαντικότερο όλων ότι ήταν φτιαγμένα όλα με πολύ μεράκι και αγάπη!

Κουλουράκια, τρουφάκια, γαλατόπιτα, μηλοπιτάκια, τυροπιτάκια, πεϊνιρλάκια, αλμυρός κορμός, κλαμπ σάντουιτς, "μελαχρινούλα", "χιονούλα", μελομακάρονα, πίτσα και πολλά άλλα τίμησαν με την παρουσία τους τον "μπουφέ της μαμάς" που απολαύσανε μεγάλοι και μικροί!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όσους τίμησαν την προσπάθεια αυτή και να δηλώσω ότι όταν ένα τμήμα είναι ενωμένο μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε εμπόδια βρεθούν μπροστά του!
      Κ α λ ά   Χ ρ ι σ τ ο ύ γ ε ν ν α   σ ε   ό λ ο υ ς   μ α ς !      
Μαμάδες και μπαμπάς του Α1

1 comment:

  1. Καλές γιορτές σε όλους και όλες... είμαι πολύ χαρούμενη από την σημερινή ημέρα της γιορτής μας.. πραγματικά απολάυσαμε τα παιδιά μας, ήταν όλα τους υπέροχα!!! ....
    Αλλά και οι μαμάδες φτιάξαμε θαύματα... ένα μεγάλο μπράβο μας σε όλες ανεξεραίτως και κυρίως για τα υπέροχα χαμόγελα που "φορέσαμε" όλες σήμερα... κυρίως σε αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο!!!!

    ReplyDelete