September 30, 2011

Πάρκο ΧΑΝΘ

Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, πολίτες κάθε ηλικίας θα μπορούν να αθληθούν και να διασκεδάσουν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο στο πρώτο εναλλακτικό πάρκο στην Ελλάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πίστες αναρρίχησης, στίβος περιπέτειας, πάρκο για σκέιτμπορντ, bungee – τραμπολίνο καθώς και πίστα του paintball είναι τα παιχνίδια τα οποία -παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων γυμναστών του τμήματος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης- θα μυήσουν τους νεαρούς στον κόσμο της «περιπέτειας».
Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει το πάρκο είναι :Στίβος εναέριων παιχνιδιώνΠίστες αναρρίχησηςBungee TrampolineSkate ParkPaintball
Την Κυριακή 2/10 το WHAT’S UP PARK θα υποδεχθεί τον κόσμο της Θεσσαλονίκης με ένα μοναδικό opening event. Από τις 10.00 περιμένουν το κοινό, πολλά happenings και παιχνίδια αλλά θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του πάρκου όπως το skate, το paintball και το Bungee trampoline.
To event θα κορυφωθεί στις 18.00 με μια συναυλία που θα εμφανιστούν οι Stavento, ο Μύρωνας Στρατής, οι Proffesional Sinnerz και οι Μέλισσες.
H είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη.

1 comment:

  1. Επιτέλους φρέσκιες ιδέες για τους ανθρώπους αυτής της πόλης. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να πάμε...

    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    ReplyDelete